Jag har precis gjort 90 st små julköttbullar. De blev kanonbra. Enligt receptet som jag har fått från mamma ska man koka dem i ca 5 minuter och sedan steka dem när de ska ätas. Det gör att de behåller sin runda form och att det inte blir så hård stekyta på dem. Vi ska premiäräta några till middag tillsammans med stuvade makaroner och broccoli.
Om någon vill ha receptet är det bara att hojta till!
torsdag, december 18, 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
8 kommentarer:
jisse man va du är duktig 90 st och rulla dem jag tröttnar efter ca 20 sen blir de bara större, sen större, sen större........ Vilket bra tips med att koka dem först , steker du dem inte nu då med en gång utan bara när de ska ätas??// Anna
Ja det är många, men det var inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara:)
Jag steker dem bara strax innan vi ska äta.
Va duktig du är! Gott med köttbullar är det ju oxå :-)
Låter mycket bra, vad har du för stekpanna och vilken värme steker du på?
Anonym:
Jag har en finfin stekpanna från IKEA förstår du...Brukar steka köttbullarna på medelvärme med lite smör och så häller jag på några stänk soja. Det är viktigt, det får du komma ihåg!
Lycka till!
recept! :)
I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
Although we have differences in culture, but do not want is that this view is the same and I like that!
nylon fishing net
Skicka en kommentar